Van kinderen: 

Meisje, 11 jaar tijdens cursus: “Ingrid is altijd heel belangstellend. Ik heb van haar en de cursus geleerd dat ik dingen kan bereiken zonder stress (of te stressen). ”

Meisje, 11 jaar tijdens cursus: ”Hallo allemaal, Ik heb een paar jaar geleden een mindfulness cursus gedaan bij Ingrid en heb hier veel van geleerd. Daarom vind ik het belangrijk dat andere kinderen ook deze ervaring kunnen krijgen. Toen ik begon aan de cursus dacht ik dat het me zou helpen met concentreren op school en er ook minder stress door zou ervaren. Dat was inderdaad het geval en het heeft me onverwacht jaren later ook geholpen toen ik nekklachten kreeg en daardoor ook niet kon slapen. Ik heb die nachten alles geprobeerd en ik viel pas in slaap nadat ik terugdacht aan deze cursus en bepaalde oefeningen uitvoerde. Ik wil Ingrid hier graag voor bedanken en ik hoop dat ik er nog jaren iets aan heb! Dit wens ik ook veel andere kinderen toe.”

Van ouders: 

“De mindfulness lessen van Ingrid hebben mijn zoon (van 10 jaar) geholpen om milder naar zichzelf en de wereld om hem heen te kijken.”

”Wat wij heel bijzonder aan Ingrid vinden is dat ze iedereen in zijn waarde laat (en zelfs iedereen in zijn waarde ZET). Ze is gunnend en geniet oprecht van wat anderen leuk vinden of waar anderen goed in zijn. Ingrid is heel positief in hoe ze naar anderen kijkt. Ze kijkt naar talenten en dat iedereen mag ZIJN. Ze heeft het vermogen om mensen ook echt een gevoel van opbloeien te geven (een wauw gevoel over jezelf). Dit is ook wat ze tijdens de cursus meegeeft en onze dochter heeft geleerd: je bent goed zoals je bent en in wat je doet. Gewoon (tevreden met) jezelf zijn!”